Juel Marketing & Kommunikation

Baggrund

Juel Marketing & Kommunikation

AJR feb14_1

Jeg hedder Anders Juel Rasmussen, og jeg ejer Juel Marketing & Kommunikation – et enmandsbureau, der hjælper virksomheder med at løse marketing-, kommunikations- og layoutopgaver.

Jeg er 46 år og er uddanet cand.merc i marketing og strategisk planlægning.

Min erhvervsbaggrund er 20 år med marketing, markedsføring og kommunikation. Først hos bilimportøren Toyota Danmark, hvor jeg som produktchef gennem flere år var med til at fastholde Toyotas position som Danmarks førende bilmærke, og markedsføre Avensis, så den blev den mest solgte bil i Danmark.

I mine år som Corporate PR Manager hos Haldor Topsøe opnåede virksomhedens image en stor fremgang – ikke mindst inden for markedsføring/kommunikation, hvor en beskeden 181 placering i 1999-udgaven af Børsens imageanalyse blev markant forbedret til en 42. plads i 2012. I samme periode steg omsætningen fra 2,4 til 4,5 milliarder kroner og med tilfredsstillende overskud.

Min karriere har givet mig mulighed for at udvikle en unik portefølje af kompetencer inden for marketing og kommunikation og mange spændende erfaringer med at bruge dem. Jeg har været ansvarlig for og selv håndteret events, seminarer, konferencer og udstillinger i det meste af Europa og i fjerne egne som Kina og Indien. I Danmark har jeg bl.a. været ansvarlig for besøg af statsministeren og H.M. Dronningen.

Hos Haldor Topsøe udviklede jeg annoncer, der flere gange opnåede topplaceringer i AdEffect™ Reports for ”Outstanding readership response” i førende internationale fagmagasiner.

Sideløbende med min erhvervskarriere har jeg skrevet og fået udgivet børnebøgerne ‘Kampen om skoven’ og ‘Jagten på løgnen’.

 

Forretningsforståelse og kompetencer

I Juel Marketing & Kommunikation kan jeg kombinere min forretningsforståelse og mange kompetencer og tilbyde mine kunder at hjælpe dem med at løse næsten alle marketing-, kommunikations- og layoutopgaver efter ønske og behov. Og til særdeles attraktive priser – da jeg selv dækker processen fra første briefing til udvikling, håndtering og aflevering af aktiviteterne.