Juel Marketing & Kommunikation

Fleksibel vækst

”Forventninger til fremtiden hos landets små og mellemstore virksomheder er på det højeste niveau i seks år…” Jyllands-Posten 16. september 2013. 

 

Forventer du også fremgang de næste 12 måneder? Skal din virksomheds salgsindsats øges
Hvis svaret er ja, er tiden inde til at styrke din marketing, så salget får den bedst mulige støtte. Hvis I også har tilpasset forretningen, så procedurer er forenklet, produkter fornyet eller skiftet ud og flere ydelser øget uden at svække fokus på den gode kundeservice, vil det være synd ikke at fortælle alle interesserede om de nye tiltag.

Hvordan vil du styrke din marketing- og kommunikationsindsats? Ved at ansætte flere i salg & marketing – og tage kontakt til reklamebureauet, der lavede det seneste materiale?

For de fleste vil det være en god ide at udvide afdelingen, hvis der der fuld gang i væksten. Men når væksten endnu ikke har bidt sig rigtig fast, giver det god mening at se efter et alternativ, hvor virksomheden kan opnå en fleksibel vækst. En vækst, hvor indsatsen kan øges løbende og omkostningerne justeres uge for uge.

 

Øget indsats med fleksible omkostninger

Freelancere er et alternativ til fastansættelse, der er blevet mere og mere populært. Freelancere giver fleksibilitet. Virksomheden kan få løst opgaver uden at være bundet af faste udgifter og uden tænke på plads i kontoret, efteruddannelse, frokostpauser og feriekrav. Ofte er det afgrænsede projekter, der løses af freelancere. Opgaver, der kræver specielle kompetencer eksempelvis inden for it, design og kommunikation.

Ønsker du at benytte freelancere er det vigtigt at kravspecifikationen er skarp, så de kreative frihedsgrader er styret af din briefing, ellers er der risiko for at få noget andet, end det du forventer.

Freelancere vil øge din indsats med fleksible omkostninger – men hvad med reklamebureauet? Tager du kontakt til det, eller kan flere freelancere løse dit behov?

 

Freelancer og reklamebureau i ét

Vælger du Juel Marketing & Kommunikation, kan jeg løse dit behov for fleksibel bemanding i salg & marketing og håndtere daglige supportopgaver til sælgerne eller anden projektstyring – men derudover kan jeg også være dit reklamebureau, der udvikler og laver nye brochurer, annoncer, en revideret hjemmeside, pressemeddelelser, kampagner, nyhedsbreve, udstillingsmaterialer m.v.

Sammen vurderer vi, hvilke aktiviteter din virksomhed har brug for, og tilpasser løbende timetal, antal projekter og leveringstid.

Du kan vælge det samarbejde, der passer til din virksomhed:

  1. Et afgrænset projekt til en fast pris og aftalt tid til aflevering
  2. Pakkeløsning med flere projekter, der afleveres efter prioritering
  3. Som ressource i virksomheden efter aftalt behov: En eller flere dage om ugen, hver 14. dag eller en gang om måneden.

 

Med Juel Marketing & Kommunikation får du mulighed for at vælge en udvidet fleksibel vækst, der kan mærkes positivt på bundlinjen.

 

Her kan du læse mere om Juel Marketing & Kommunikations ydelser og priser.Skriv en kommentar